Inbraakdetectie

Met een elektronisch alarmsysteem kiest u voor zekerheid. Door de toenemende criminaliteit is het belangrijk dat u uw eigendommen en eventuele bedrijfsinformatie beveiligt. Jaarlijks worden duizenden gezinnen en ondernemingen het slachtoffer van een inbraak. Een degelijke inbraakbeveiliging werkt preventief en effectief!

Wacht niet tot wanneer u het slachtoffer bent geworden van een inbraak maar investeer preventief in een alarmsysteem.

Performante inbraakbeveiliging

JADEC is erkend door het Ministerie van Binnenlandse Zaken als beveiligingsinstallateur. We staan dan ook garant dat de geplaatste systemen voldoen aan de gestelde vereisten.

Alles start vanuit de risicoanalyse, het Jadec-team zal een concept op maat opstellen rekening houdend met uw gebouw. Door gebruik te maken van de beschikbare moderne technologieën komen we tot een innovatief concept volgens uw budget.

INCERT certificatie

JADEC is INCERT gecertificeerd. INCERT is hét kwaliteitslabel bij uitstek inzake bescherming van gebouwen.

Onze zeer strikte kwaliteitsregels en INCERT gecertifieerde producten zijn van een hogere kwaliteit doordat ze reeds door gespecialiseerde laboratoria zijn gecontroleerd.

Jadec kan u een conformiteitsverklaring INCERT afleveren, die u aan uw verzekeringmaatschappij kan voorleggen voor een eventuele vermindering van de premie.

zie www.incert.be

Vragen?

Contacteer ons hier voor meer informatie