Camerabewaking en CCTV-oplossingen

Camerabewaking, of CCTV (Closed Circuit Television), blijft de oplossing bij uitstek om gebouwen en domeinen op een efficiënte en betrouwbare manier te beveiligen.

JADEC installeert zowel de meest eenvoudige als de meest geavanceerde camerasystemen en zorgt voor hun aansluiting op uw TCP/IP netwerk. Vanop afstand volgt u in real time, 24/7, op uw smartphone of tablet, op beeldschermen aan de receptie of in een controlekamer, elke beweging op de voet. Zo kunt u tijdig en op de juiste manier ingrijpen.

Maatwerk

Als eerste stap luistert Jadec naar uw wensen en analyseert ze uw risico’s. Nadien ontwikkelen onze experts een camerabewakingssysteem op maat, volgens uw budget. We vertrekken hierbij steeds vanuit uw specifieke noden en niet vanuit standaardoplossingen van een bepaalde fabrikant.

Naargelang uw situatie bepalen we het aantal te installeren camera’s, het type camera (analoog, digitaal, thermisch), de uitvoering (vast, beweegbaar, spy camera), de resolutie, de opstelling en de eventuele beheersoftware (Video Management Platform).

Beelden als bewijsmateriaal

Camera’s kunnen worden uitgerust met een opnamefunctie om de beelden later opnieuw te bekijken. Vooral wanneer u het slachtoffer van een inbraak(poging) wordt is de opname van deze beelden cruciaal gezien de meldkamer enkel politiediensten mag verwittigen na een extra controle ter plaatse. Voor opname van de camerabeelden kan u zowel opteren voor de klassieke opnameapparatuur, als voor opname in de ‘cloud’. Beide systemen kunnen gekoppeld worden aan uw smartphone of tablet voor het bekijken van de beelden vanop afstand.

Vragen?

Contacteer ons hier voor meer informatie