Werken bij Jadec?

Jadec werft aan

Jadec is een snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in diverse beveiligingen en is op zoek naar nieuwe medewerkers om haar team te versterken.

Lees meer

Hoe een terrein beveiligen?

Buitenbeveiliging is een kwestie van enerzijds ongewenste bezoekers buiten te houden en anderzijds om deze bezoekers vroegtijdig te detecteren als ze dan toch proberen uw bedrijf of woning binnen te dringen.

Lees meer

Een toegangscontrolesysteem voor je bedrijf kiezen

Als je een toegangscontrolesysteem wil dat bij jouw bedrijf past, is het belangrijk op voorhand een grondige analyse te doen. Bekijk hier hoe je dat doet.

Lees meer

Aandachtspunten bij camerabewaking voor buiten

Camerabewaking buiten helpt vooral preventief tegen ongewenste indringers. Hier enkele belangrijke aandachtspunten om mee rekening te houden.

Lees meer

Welke camerabewaking kiezen?

Analoge bewakingscamera’s zijn klassieke vorm van camerabewaking. Ze zijn makkelijk te installeren en redelijk goedkoop in vergelijking met de digitale varianten. Met een digitaal camerasysteem kan je rekenen op beelden van hoge kwaliteit.

Lees meer

Extra geld voor beveiliging dienst voor werklozen

De regering-Michel trekt een half miljoen euro uit om de kantoren van de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA) beter te beveiligen. ‘De spanningen met onze klanten zijn toegenomen’, luidt het bij de dienst.

Lees meer

Subsidies voor veilige bedrijventerreinen in Sint-Niklaas en Temse

De bedrijven in de TTS-zone en industrieparken te Sint-Niklaas en Temse kregen de voorbije jaren regelmatig te maken met inbraken, vandalisme en andere vormen van overlast.

Lees meer

Rookmelders vanaf 2020 in alle woningen verplicht

Alle woningen moeten vanaf 2020 verplicht met rookmelders uitgerust zijn. Op vandaag is een rookmelder reeds wettelijk verplicht voor wie een nieuwbouwwoning afwerkt of een bestaande woning renoveert.

Lees meer

Inbraak- en brandbeveiliging fiscaal aftrekbaar?

De tegemoetkoming van de fiscus voor het installeren van brand- en/of inbraakdetectie is vandaag eerder uitzondering dan regel. Enkel onder bepaalde voorwaarden kan u nog genieten van een belastingsvoordeel.

Lees meer

Hoe beveilig ik mijn woning?

Hier vindt u een aantal zeer belangrijke beveiligingstips om uw woning te voorzien van het juiste hang- en sluitwerk. Ook organisatorische tips zijn eenvoudig na te leven en kunnen de kans op inbraak verkleinen.

Lees meer